Post by stolexunmucu on Feb 17, 2022 20:54:17 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Toy Tap Fever - Puzzle Blast ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Toy Tap Fever - Puzzle Blast IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ veľa zdrojov hack ▞▞▞
▞▞▞ Toy Tap Fever - Puzzle Blast 2022 version ▞▞▞
Hra je v poriadku, niektoré reklamy sú veľmi nevhodné a rušivé.
Takže relaxačné a veľmi zábavné pomáha pri tomto ocd a depresii
Ok hra, presne ako gazillion inych. 30-sekundové reklamy po každej fáze sú príliš veľa. Existuje príliš veľa iných „rovnakých“ hier, ktoré majú 10 alebo 15 sekundové reklamy, aby sa táto oplatila hrať.
Je to v poriadku
Páči sa mi to
Pekná hra s časom
Zábavná hra, ale veľa reklám
Zábavná hra, ale beží príliš pomaly
Príliš veľa reklám.
Jednoduchá zábava A skvelý spôsob, ako stráviť čas bez stresu
Lepšie ako väčšina, nepremrhajú prvých 20 úrovní tým, že vám budú hovoriť, ako hrať, každé trojročné dieťa môže zodpovedať farby! Uvidím ako to bude so zmenami.
Huh
Hodiny duševnej otupujúcej zábavy! VEĽA páči😃
Je to v podstate ako každá iná hra, ktorú vytvoríte
Myslím, že je to dobrá hra na hranie so svojimi priateľmi a rodinou a tiež by ste ju mohli nechať hrať svoju mamu, sestru a brata
Zatiaľ farebné, zábavné a spravodlivé! Práve som začal hrať a baví ma to! Čas ukáže!
Nie je to zábava
Perfektná hra ďakujem odporúčam
Toy Tap Fever - Puzzle Blast Câu đố wxc
Bolo by zábavné, keby to dalo viac mincí, keď vyhráte aj ceny, s ktorými budete bojovať, a zamrzne to.
Meh. Je to v poriadku. Nie skvelé, ale nie zlé.
Beží v poriadku, neurobil som žiadne nákupy aplikácií, takže to nemôžem potvrdiť...
Hra sa mi páči, ale je tam príliš veľa dlhých reklám
Skvelý spôsob, ako stráviť čas a relaxovať. Je úžasné, že aj deti sa chcú hrať a prevezmú hru.
Assalamualaikum
Toy Tap Fever - Puzzle Blast Hádanky okqw
Milujte túto hru. Veľa zábavy a akcie. Zabíja čas
Za túto hru by som jej dal zatiaľ 5, ale reklamy sú jednoznačným riešením! Očakávam ich, ale toto je trochu veľa. Hrám toy and Toon podľa špičkových hier a oni to rozbehli! Stačí povedať
Viem, že je volebný rok, ale naozaj reklamy na tieto hry. Milujem túto hru, ale reklamy sa musia zastaviť, kým budem pokračovať v hraní. Toto je smiešne
Začiatočné fázy sú ešte zábavnejšie ako ich vlajková loď, ale po lvl150 sa to rýchlo stáva frustrujúcim a takmer nemožným. Nie je možné získať synergie iba s niekoľkými farebnými štvorcami. Plné reklamy na každom kroku, no tak rýchlo vás oberajú o zábavu. Len nerozumiem stratégii vývojárov. Pohybujúce sa na...
Baví ma to hrať túto hru, ale množstvo mincí, ktoré potrebujete na 5 ďalších šancí, je neprimerané, dostanete len 30 mincí za kolo a potrebujete 900 !!!! Za ďalších 5 ťahov!!!!!a tiež za získanie ďalších „kúskov“, ktoré vám pomôžu, keď sa zaseknete. Len 1 raketa by mala byť odobratá v čase, keď prehráte kolo!
zabavam sa
Toto je podvodná hra, mal som ešte 45 šancí a oni to zastavili a požiadali ma, aby som to skúsil znova. Výrobca musí tento problém vyriešiť.
Príliš veľa Pridať
Len som začal, ale zatiaľ sa mi to páči 😸
स्काई रोलर आर्केड गेम tamv
Fauly
Okrem toho takmer po každej obrazovke nasleduje pridanie hry
Toy Tap Fever - Puzzle Blast Câu đố pfsa
Je to zábavná hra a oplatí sa vyskúšať to správne množstvo energie.
Skvelá hra. Mohlo by to byť trochu ťažšie/náročnejšie.
Skvelé, málo reklám.
Toto je najlepšia hra
Veľa reklám, ale dobrá hra na zabitie času, kým čakám na životy pri iných podobných hrách. Navždy som uviazol na úrovni 339! Pripravujem sa na odinštalovanie, pretože nemôžem prekročiť úroveň. Znemožnili prechod.
Toy Tap Fever - Puzzle Blast Quebra-cabeça oao
Veľa zábavy! Roztomilá grafika!
Toľko zábavy . Najmä preto, že môžem vyhrať predĺženie na hranie.
Dobré hracie reklamy a zábavné hranie