Post by testauplutatce on Mar 12, 2022 4:19:08 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Oddbods Turbo Run ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Oddbods Turbo Run IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufanje generatorskih ključev ▞▞▞
▞▞▞ Oddbods Turbo Run 2022 version ▞▞▞
izgubil sem svoj slick, kupil sem ga včeraj, potem ko igram danes, se igra znova zažene na čas, preden kupim slick
lumayan
Oddbods Turbo Run Arkádové wia
Oglasi niso tako slabi. Dodatni igralci so nekoliko dragi.
Moj otrok je osvojil 10.000 gotovine tru spin, vendar ga ni dobil. Prej je osvojila newt n ga tudi ni dobila. Prosim za to, ni dobro goljufati KIDS
Ja, z nakupovanjem likov je dobro, malo drago, a na splošno solidno 💯
pravkar posodobljena in zdaj se igra kar naprej zapira
Jaz ljubim to igro! Sploh dejstvo, da deluje brez Wi-Fi-ja! Vstrajaj!
super za otroke!
kot je ta igra zabavna
Preveč oglasov in možnosti nakupa, zlasti za otroško igro. Več časa porabim za to, da se izognem oglasim, kot to, kar moj sin porabi za igranje.
Ta igra je tako zabavna!!!!
Food Quiz Trivija phz
Oddbods Turbo Run Аркадни bjqt
nekako dolgočasno
Igra se preprosto zatakne pri nalaganju, igre niti ne more odpreti po začetnem nalaganju. Prosim, popravite to
Lepa igra za igranje z otroki, enostavna za razumevanje in dobra grafika
Rad gledam oddbods, vendar je moj oče rekel, da zdaj ne morem, zato morda ne morem namestiti te igre.
Moja hči je prenesla to igro in videl sem jo, kako jo igra, in se mi je zdela kul. Naložil sem ga na svoj telefon in mi je všeč igranje. Moj edini predlog je, da nam dovolite, da ob vsakem teku izvajamo različne tečaje. Isti tečaj vedno znova postane ponavljajoč in dolgočasen. Razen tega je super!
Ampak zakaj smo kupili s kreditno kartico.. Uspešno plačano in potrjeno in vse to.. Toda po nekaj minutah.. Likov, ki sem jih kupil, ni več.. Moram ponovno plačati.. Zakaj??
res zabavno, a vsi liki, ki jih je moj sin odklenil, se nenadoma ne bodo prenesli. prosim popravi
Zakaj ne morem dobiti cereters?
To je kul, vendar so oglasi sredi teka, prav tako niso originalni, kot je Tom gold temple run itd
To je najljubša risanka mojega otroštva. Imam srečo, da so dodali igro, prosim, ne sovražite to igro
Dobra igra, super je kul, vendar imam eno težavo, zakaj so vsi znaki 60 za nakup, prosim, obrnite samo na 50 ok odgovorite mi na moj komentar, prosim, prosim, prosim
Mislim, da ni tako slabo
4 letnik uživa. Vendar pa veliko oglasov
malo dobro
Oddbods Turbo Run Arkade mxbc
ta igra je zabavna in prijetna
Čudovita igra pri moji hčerki popolnoma obožuje vse like, grafika in zvok pa sta tudi res dobra
res ne maram, da moraš plačati za druge like. vendar je treba nekako zaslužiti, kajne?
Oprosti, KAJ JE TO. Vzeli ste motor Sonic Dash in ga rahlo prilagodili. Počasi, ne delaj tega, ne uničuj zvoka zame.
Karicterjev ne daje, a vseeno ni slabo
odlična igra samo želim si, da bi bilo lažje dobiti druge like, razen te dobre igre!!
Oddbods Turbo Run Arcade aci
Pinaka magandang laro sa buong mundo je edina, ki si lahko ogleda to eno od teh spletnih mest in več ko dobiš, ali boš lahko malo bolj previden, kaj iščeš in kako kaj želiš, da si lahko ponudimo, da poskusimo itd itd. in potem, kako se dobro prilegamo in kaj hočemo za svoje mlajše sami in kako lahko v novem letu zgradiš nov posel ali tako, da boš morda 2020 lahko dober fant oz. in vaša celotna družina je lahko bolj primerna za vašo družino in
Najboljša neskončna tekaška igra, kar sem jih igral v življenju
Zato mislim, da je ta igra zabavna, vendar mislim, da bi morali dodati nov značaj. Toda ko gledate in oglašujete, da dobite oddcoine, je napaka, ki vam omogoča namestitev oddcoinov, tako da lahko preskočite oglas, popravite to
odlična aplikacija za igro, vendar drugi lik ne more igrati zaradi napake pri prenosu. zakaj
Igra Gud
Všeč mi je igra, saj ima toliko likov, vendar ne dam 5 zvezdic, ker je včasih tako dolgočasna, ker samo teče, tako mi je všeč, vendar še vedno nisem tisto, kar se je igra končala
dobra igra, vendar veliko dodatkov
tgis igra je tako kul
oddbods .
Dobro, moj brat je nekoč igral to igro in je super!