Post by testauplutatce on Mar 12, 2022 4:16:09 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Angry Birds Blast ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Angry Birds Blast IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçı kodu daha çox resurs ▞▞▞
▞▞▞ Angry Birds Blast 2022 version ▞▞▞
Angry Birds Blast Réflexion siwf
Oyun oynayarkən bağlanır
çox da pis deyildi
アングリーバードブラスト パズル pwl
Bu həftədən yeni gündəlik oyun rejimi acınacaqlıdır
Yeniləmə bu gün çıxdı. İndi mən sıçrayış ekranını, sonra isə sadəcə qara ekranı alıram. Oyun heç vaxt yüklənmir.
Oyunun adi Rovio pul çuxuru, yəni 40-cı səviyyədən çox irəli getmək istəyirsinizsə, irəliləmək üçün qızıl sikkələr almaq üçün dərin qazacaqsınız, sonra getdikcə daha çox. Həyat almaq üçün sikkələr almasanız, bir neçə oyun oynamaqla məhdudlaşırsınız və sonra həyatın yenidən qurulmasını gözləməli olursunuz və bir səviyyədə ilişib qalsanız, yorucu və darıxdırıcı ola bilər. Silindi .. Sizi məşğul etmək üçün tərtibatçıların cibini doldurmağa davam etməyən daha çox oyun var.
Əyləncəli və asılılıq yaradır, lakin gücləndiricilər almadan daha yüksək səviyyələrdə məğlub olmaq demək olar ki, mümkün deyil.
$-dan çox olan gücləndiricilər olmadan bəzi səviyyələri keçmək demək olar ki, mümkün deyil.
Yeniləmədən sonra oyun artıq işləmir, sadəcə qara ekrandır
Yeniləmədən sonra qara ekran. Mən çubuqdan sikkələr itirirəm
Mənim üçün çox çətin. Mən də pulsuz oyun saatlarını sevirəm. Əla oyun. Hər kəsə deyirəm oynasın!!
Bu mənim köhnə telefonumda idi və əla işləyirdi. Yeni telefonda quraşdırılıb və indi 60-cı səviyyəyə çatıb, sadəcə mənə deyir ki, internet bağlantısı yoxdur. Silinib yenidən quraşdırılıb, lakin hələ də işləmir. Həqiqətən məyus oldum.
Oyun yenilənənə qədər əyləncəli idi və hamı kimi mənim ekranım qara rəngdədir. Silsəm hər şeyi itirəcəyəm. Yenidən başlamaq istəmirəm və yenidən qurmayacağıq. Bu YENİ istifadəçilər üçün hiylə olmalıdır.
demək olar ki, heç bir pulsuz oyun oynamaq üçün kifayət qədər stimul vermir. İllərdir oynayır.
Angry Birds Blast ধাঁধা jzkj
olduqca çətinləşir. marağı itirmək üzrədir.
Məni qovmağa davam edir. Həm də ləkələri qaraldır.
Oyundan həzz alırdım, amma indi oynaya bilmirəm. Oyun deyir ki, yeniləmə var, lakin oyun mağazasında bu yoxdur.
Bu əla proqram idi və oyun yeniləməni tətbiq etdi 11-19-21 Qara ekrandan başqa heç bir şey tətbiqdəki bütün məlumat və məlumatımı itirdi!!!! Bu iy verir!!!!
Bu oyunu böyüklər üçün başa düşmək çox çətindir, uşaqlar üçün daha azdır. Təkcə bu deyil, oyun alışlarında da var və bu, valideynin kredit kartına çıxışı olan ağıllı uşaqlar üçün çox cəlbedici ola bilər. Vaxta dəyməz.
2220 səviyyəsini bitirməyimə baxmayaraq, o, növbəti səviyyəyə keçmir.
Mən onu o qədər qaneedici və EXTREME qrafikasını sevirəm, amma sizdən bir şey istəyirəm ki, bəzən bir səviyyəni tamamladıqdan sonra lobbiyə yükləyərkən o, çökür, xahiş edirəm bunu düzəldin.
Çox pis !!!Oyun dondu @level 6👎
Bu əyləncəli oyundur, lakin problemsiz keçmir. Müntəzəm olaraq baş verən texniki problemlər var ki, bunlara oyun səviyyələrinin təhrif edilməsi və əldə etmədiyiniz oyun gücləndiriciləri üçün ödəniş daxildir. Əgər oyun üçün $ sərf etsəniz, əldə etdiyiniz şeydən məyus ola bilərsiniz. Texniki dəstək var. Başlamaqda çox kömək etdilər. Mən başa düşdüm ki, siz onlarla nə qədər tez-tez əlaqə saxlasanız, bir o qədər az kömək edəcəklər. Hər mənada uğurlar.Əyləncəli, lakin həddindən artıq çətin. Səviyyələr əyləncəlidir, lakin bəzilərini tamamlamaq mümkün deyil. Qəbul etmək üçün heç bir real strategiya yoxdur, bu, sadəcə şansdır. Rerty qiyməti çox bahadır və oyun sizə davam etmək İSTƏYƏNİNİZ üçün lazım olan sikkələri əldə etmək üçün heç bir real imkan vermir. Onlar üçün real pul qiyməti də çox dəyərli deyil. BİR həyatı gözləmək təxminən 15 dəqiqədir! Bu, vaxt keçirmək üçün bir şeydir, lakin bir neçə səviyyədən çox investisiya etməyin.
Qara ekran indi! Köhnə versiya haradadır?
Yeniləmədən bəri oyuna girə bilmədim sadəcə qara ekran xoşbəxt deyil
Möhtəşəm oyun... Səviyyələr olduqca asan başlayır, lakin sonra daha çətinləşir... Sizi əyləndirir.... 🥰🥰
əyləncəli və asılılıq yaradır.. lakin həftədə ən azı bir dəfə çökür
Ela
Angry Birds Blast Mõistatusmängud ewfk
Oyunun yeniləmə ilə pozulan tək mən olmadığımı görməyə şadam. Kaş ki, ona müraciət etsinlər.
Bu oyunları sevirəm, vaxt keçirtmək həmişə yaxşıdır. Onlar bağlandıqda, xüsusən də siz saatlarla ilişib qalan səviyyəni bitirmək üzrə olduğunuz zaman əsəbiləşir.
Şəbəkə yoxdur! Tərtibatçılar belə bir səhvi necə göndərirlər.
İndi tək başıma oynamaq istərdim. O barmaq əsəblərimə toxunur. İlk bir neçə səviyyədən sonra repetitorluq edilməlidir. Bundan başqa oyun yaxşıdır!!!
Lütfən, Drag N Merge-dən reklamdan istifadə etməyi dayandırın. Onların bəzi şəkilləri açıq-aşkar irqçidir, digərləri isə sadəcə olaraq belədir. Bununla belə, bu, qəsdəndir və oyununuzu tanıtmaq üçün istifadə edilməməlidir.
Angry Birds Blast Atjautības spēles vffp
Mən Angry Birds-in orijinal oyununu artıq bəyəndim, amma mən o qədər də mobil oyun adamı deyiləm və heç vaxt Candy Crush və ya buna bənzər şeylərə girməmişəm, lakin bu, asılılıq yaradır. Artıq aylardır oynayıram və bu, asılılıq yaradan oyunlar baxımından mükəmməl "yapışqan"dır: ağılsızca oynamaq asandır, diqqəti yayındırmaq üçün istifadə etmək asandır, lakin bir neçə gün ərzində diqqətdən kənarda qalmaq üçün kifayət qədər asandır. məşğul.
Ən son yeniləmədən sonra oyunum yüklənməyəcək, hətta proqramı yenidən quraşdırmışam
Bir neçə il oynayıram, yenicə yüklənmişəm və indi əldə etdiyim tək şey qara ekrandır.
Son yeniləməniz uğursuz oldu. Sadəcə boş qara ekran var....
Ən son yeniləmədən sonra oyun yüklənmir. Əvvəllər bu oyunu çox sevirdim, amma indi sadəcə işləmir.
çox gözəl oyundur amma bəzi reklamlar gəlir
Zəhmət olmasa lal taymeri çıxarın!Bunu gündəlik problemə qoyana qədər əyləncəli bir oyun idi.
Son yeniləmədən sonra, BLANK! Oynamaq mümkün deyil.. proqramları açın, əsas açılışı və sonra indiyə qədər boş.mm
Oyun 11/19 yeniləməsindən sonra işləməyi dayandırana qədər əla idi. Oyunu düzəltmək üçün başqa bir yeniləmə göndərin!
Səviyyə 239 açılmır. Zəhmət olmasa yoxlayın və problemi həll edin
Donuzlar körpə olana qədər bu oyunu oynadım və balonlarınızı aşağı itələyin. Bu oyun əyləncəli olmaq üçün çox mürəkkəb və əsəbiləşib. Maraqlanan hər biriniz üçün oyunda heç bir şey ödəmədən 280 səviyyəsinə çatmaq tamamilə mümkündür. Oyunun sizə verdiyi hər səviyyədə müəyyən sayda cəhddən sonra mən də əminəm. Əldə etdiyim qələbələrin bəziləri şübhə doğurur. Mən 30 döngədə səviyyəni keçə bilmirəm, amma birdən 5-də keçə bilərəm?
Gözəl və gözəl, lakin çox asandır!!!
Yükləməni qeyri-müəyyən müddətə doğrulayır. Güncəlləmək mümkün deyil
Açılan proqram əla başlanğıc olardı. Ola bilsin ki, nə vaxtsa bu oyunun ikinci şansını verərəm.
*problemləri həll etmək üçün telefonumu zavod parametrlərinə qaytarmalı oldum* Mən artıq əlavə oyunlar üçün videolara baxa bilmirəm. Bu, 5 ulduzlu bir oyun idi, amma bu problemə görə indi onu daha aşağı qiymətləndirməliyəm. Həmçinin, gücləndirici mağazanı ümumiyyətlə yükləyə bilmirəm.
Star Wars Stickers: 40th Anniversary Κοινωνικά rbq
Bu oyunu sevirəm, lakin ən son yeniləmə quraşdırılmayacaq
Yeniləmədən sonra artıq işləmir. Silmək və yenidən quraşdırmaq cəhdi, lakin ekran qara qalır. Çox kədərli.