Post by testauplutatce on Mar 12, 2022 4:22:14 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Quiz: Logo game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Quiz: Logo game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpšanās kods neierobežots punktu skaits ▞▞▞
▞▞▞ Quiz: Logo game 2022 version ▞▞▞
Spēle ir kārtībā
Ir patiešām jautri spēlēt, lai redzētu, vai es zinu visus logotipus (kurus es nezinu). Iesaku to atskaņot, lai redzētu, vai varat mani pārspēt un neizmantot 9 padomus, lai atrisinātu vienu. Es arī ieteiktu to atskaņot, jo dažas atbildes ir patiešām jautras: Mcdonalds, Nissan no 90. gadiem un dunkin' donuts no 90. gadiem.
Tā ir ļoti izklaidējoša spēle. Vienīgais, ko es ieteiktu, ir iespēja ievietot burtus vārda/frāzes vietā, kur tos vēlaties. Reizēm es zinu otro vārdu, un būtu noderīgi vispirms ievietot burtus un pēc tam izdomāt pārējos.
Tas jums iemāca daudzas lietas
diezgan labam bija dažas nepilnības, bet kopumā viss bija labi, pamēģiniet
Meh
tas ir tik viegli
Ļoti laba spēle un liek aizdomāties
Man ļoti patīk šī lietotne, jo es uzzinu vairāk par logotipiem, piemēram, lol😮!!
Man tas ļoti patīk, bet tam ir daudz dažādu logotipu
Labi un pielieto mācīšanās prasmes
Es izmēģināju šo lietotni tikai šodien! Tā ir lieliska spēle. Interesanti, kāpēc es to novērtēju ar 4 zvaigznēm? Nu, šī spēle vienreiz apstājās. Man tas nepatika.
Vienmēr avarējiet lietotni, lūdzu, izlabojiet to
Es lejupielādēju šo spēli, lai kādu laiku nogalinātu, un biju dziļi vīlies, ka tā izmanto vairāku kodētu burtu sēriju, nevis ierīces tastatūru. Padara to pārāk vieglu.
Šī spēle ir pārsteidzoša, daži logotipi, kurus es pazīstu, bet daži logotipi, kurus es nezinu
Man patika šī logo viktorīnas spēle,💗💗👊👊👊 tik daudz viela pārdomām, tas atver domāšanas procesu? Es redzēju, ka mana mazmeita spēlē spēli, un domāju, ļaujiet man izmēģināt, un es nenožēloju, ka spēlēju spēli?
Sveiki! Man patīk šī spēle, un es esmu Apvienotajā Karalistē, taču tā man nodrošina tikai amerikāņu līmeni, nevis britu spasific, piemēram, manam draugam, kuram ir spēle egsact. Mana atrašanās vieta ir ieslēgta
Diezgan jautri, bet daži logotipi, par kuriem es neesmu dzirdējis.
Fantastiska spēle, tikko sāku spēlēt, un es to ļoti izbaudu. 5 zvaigznes pelnīti.
Lietotne ir laba. Tomēr tas ir nedaudz lēns
Forša spēle, patiešām izaicinoša. Tam ir daudz vietējo uzņēmumu logotipu, kuru jūsu valstī, iespējams, nav
Tā ir lieliska spēle. Tas ir pieejams manu valodās un parāda logotipus visā pasaulē. Man arī patīk, ka ir dažādi līmeņi, piemēram, retro, internets, retro ASV un daudz kas cits. Lemmings at Work lielisks darbs.
Tas nav tik slikti, tas ir gluži kā garlaicīgi, ziniet... Es atvainojos, ja esmu vīlusies, ja to saku.. bet paldies!
Tas ir tik patīkami, ka smadzenēm ir labs treniņš
laba spēle. tomēr avārijas daudz.
Quiz: Logo game Тривиа xvn
Man ir šī spēle jau kādu laiku. Šī spēle bija diezgan laba. Jo runa ir par logotipa uzminēšanu.
Suuuuuuuuperrrrrrrrrr. Labākā spēle, ko jebkad esmu spēlējusi. Vadības ierīces ir ļoti pārsteidzošas, kā arī grafika. Sākumā spēle ir vienkārša un beidzot ir grūta, tad arī tā ir ļoti aizraujoša. Ir daudz interesantu logotipu, kurus mēs nezinām.
Ļoti forša aplikācija es ielādēju gan planšetā,gan telefonā!😜
Logotipi ir tik grūti, es nezinu logotipus, tāpēc visi, kas instalēja šo spēli, izdzēsiet to tūlīt! 👍👍👍👍👍😁😁😁
Viss un viss jautra spēle.
AI TIK ĻOTI NĪNĪST HHHHH
Es domāju, ka tā ir laba spēle, taču tās dažas lietas, ko cilvēki var nedarīt, lai pēc kāda laika nedotu tai personai roku, tā vietā, lai būtu jāmet monētas, kas jums patīk ar stentu.
Mīlu šo spēli! Absolūti must have! Tas padara jūs ļoti gudru, un es pat nezināju, cik daudz uzņēmumu un to logotipi ir pieejami.
Es piešķiru tai 2,5 no desmit gultām, ja jums ir grūti, jums ir jāizlaiž un jāmēģina vēlreiz
Pārklāta ar reklāmām... Spēle ir lieliska, bet ar reklāmām jūs PIETIES LĪDZ NĀVI... No spēlēšanas ir nepieciešams daudz jautrības...
Šī ir jauka spēle
Man patīk spēle, bet spēle importēja reklāmas manā tālrunī, tāpēc katru reizi, kad es atvēru tālruni, es redzēju reklāmu, ka man bija jāgaida 5 sekundes, lai aizvērtu.
Quiz: Logo game रोचक ppqr
Satriecoša spēle diezgan laba, man patīk tas, ka tā kļūst no vienkāršas uz to, es nevaru atrisināt, citādi patīk, tas noteikti palīdzēs, kad es ceļoju, jo vai es daudz ceļoju, ja jums patīk es, es iesaku spēlēt to labu spēli. zinu, ka mūsdienās mums nav tik daudz tādu spēļu kā šīs, taču tā ir laba pārmaiņa
Spēle ir patiešām interesanta, tā arī mums daudz ko iemāca, un mēs esam iemācījušies✨
Ļoti forša spēle,reklāmas ļoti ļoti maz met ārā. Gudrības spēle var uzzināt daudz ko jaunu. Ļoti iesaku! LABĀKĀ SPĒLE EVER
Nodrošina jums jaunāko informāciju par daudzajiem logotipiem, kas tiek izdoti neatkarīgi no tā, vai tie ir paredzēti modes elektroniskiem produktiem vai jauniem uzņēmumiem, un jums gandrīz vienmēr būs logotips, ko vēl neesat redzējis vai dzirdējis! Veiksmi!!!...
Lai viss būtu pareizi
Tā ir laba spēle
Quiz: Logo game ትርኪምርኪ nhjf
Man ļoti patīk šī spēle, bet es ļoti novērtētu, ja pēc katras zīmes atrisināšanas jūs varētu sniegt vismaz pamata detaļu, lai dat ppl varētu zināt par šo konkrēto simbolu. Tas ir tāpēc, ka tur bija daudzi simboli, kurus es nevarētu atrisināt.. jā, mēs varam palīdzēt atrisināt, bet nevaram iegūt precīzas zināšanas par to konkrēti... Tāpēc izmēģiniet to, ja iespējams... Paldies:)
Tasty Blue Action trp
Manuprāt, tā ir ļoti laba spēle, kas pārbauda jūsu zināšanas un sniedz padomus, ja nezināt logotipu. Jums tas patiešām vajadzētu darīt brīvajā laikā vai tad, kad jums kļūst garlaicīgi, jo tas ir ļoti jautri un laikietilpīgi!😊
Es daudz iemācījos no šīs spēles
Šī spēle ir patīkama, jo jūs apgūstat logotipus, un tā uzlabo jūsu prātu, lai domātu ārpus kastes